ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ…

στις

οταν ολα μου φταινε

Πολλές φορές στη ζωή ερχόμαστε σε ρήξη με τους γύρω, το περιβάλλον, τους φίλους, την σχέση μας, τον ίδιο μας τον εαυτό.  Αυτό καταστρέφει την ψυχολογία μας και σαν συνέπεια, αναβάλλουμε σημαντικά πράγματα που έχουμε να κάνουμε με πρόφαση ότι δεν νιώθουμε καλά. Αυτό κατατρώει την προσωπική μας ενέργεια και μένουμε πίσω στις υποχρεώσεις μας.

Αυτό όμως, πρέπει να σταματήσει και δεν ξέρουμε πως…

Πολλοί προτείνουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις, όπως μια βόλτα στην φύση, την ανάγνωση ενός εμψυχωτικού βιβλίου, την συνάντηση με πραγματικούς φίλους ή ακόμα και την καθημερινή συγγραφή ενός ημερολογίου. Η μουσική μπορεί να σου ανεβάσει τη διάθεση, αλλά μπορεί να σε κάνει να βουλιάξεις ακόμα πιο πολύ. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να είμασταν πιο επιλεκτικοί σε αυτά που ακούμε, επειδή αυτό έχει αντίκτυπο στην ψυχοσύνθεση μας. Άλλη λύση θα ήταν ίσως, μια καλή ταινία με βαθιά νοήματα, έτσι απλά για χαλάρωση.

Υπάρχουν λύσεις για την ψυχική ανάταση, αρκεί να το θέλουμε οι ίδιοι να βγούμε από τον βάλτο που προσπαθούν να μας ρίξουν οι καταστάσεις στην ζωή. Η θετικότητα και η αισιοδοξία πρέπει να είναι λέξεις – κλειδιά στην καθημερινότητα μας έτσι ώστε να μπορούμε να «αδράξουμε την μέρα».

 

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s